Bel mij
Bel mij
Voornaam + naam *
Telefoonnummer *
Toelichting 
Zorgeloos bouwen of verbouwen?

Dat doet u met aannemer Herentals, al jaren dé referentie voor bouwen en verbouwen in de regio Herentals. Vraag nu een gratis offerte voor uw project!

Nieuwbouw

Heeft u bouw- of verbouwplannen? Aannemer Herentals begeleidt u graag van a tot z. Uw garantie: scherpe prijzen, een stipte planning en glasheldere afspraken.

Renovatie

Heeft uw woning een totaalrenovatie of kleine herstelling nodig? Wij spelen het graag voor u klaar. Geniet van een super service tegen zeer concurrentiële prijzen!

Totaalprojecten

Bij een sleutel-op-de-deur-woning nemen we werkelijk alles voor onze rekening: van de grondwerken tot de afwerking. Hét synoniem voor een zorgeloze verbouwing.
Specialiteiten

Aannemer in Herentals: van kleine verbouwing tot sleutel-op-de-deur

Aannemer Herentals heeft jaren ervaring met nieuwbouwprojecten, totaalrenovaties, kleine verbouwingen en sleutel-op-de-deur-woningen. We zijn dan ook dé referentie in de regio Herentals voor al uw bouw- en renovatieprojecten.

Elke klus, groot of klein, voeren we kwalitatief uit in een minimum aan tijd. Dat doen we met een geschoold team van échte stielmannen die de bouwsector kennen als hun broekzak.

Ook voor kleinere verbouwingen halen we onze neus niet op. Wilt u een muurtje laten metsen of heeft uw huis een bescheiden herstelling nodig? Dan kunt u héél snel bij ons terecht.

Heeft u een praktische vraag over uw toekomstige bouw- of renovatieproject? Dan helpen we u graag verder met professioneel advies en enkele handige tips. De zaakvoerder komt graag bij u ter plaatse voor een vrijblijvend gesprek.

Onze speerpunten? Kwaliteit, stiptheid en een zeer concurrentiële prijszetting. Heeft u een aannemer nodig in de regio Herentals? Dan is een gratis offerte-aanvraag bij Aannemer Herentals meer dan de moeite waard. Bel ons op voor meer informatie over onze werkwijze, tarieven en planning!

Aannemer in Herentals nodig? Ontdek de troeven van ons bedrijf

Heeft uw woning slechts een kleine verbouwing nodig? Of is het voorlopig nog een halve bouwval? Bij elke situatie kunt u probleemloos bij ons terecht: voor het zetten van de ruwbouw tot de integrale realisatie van een sleutel-op-de-deur-woning.

Sleutel-op-de-deur-woningen zijn huizen die integraal door één bouwfirma worden gebouwd en afgewerkt. Aannemer Herentals staat dus in voor álle werkzaamheden: van de grondwerken en de metselwerken tot de elektriciteit, chapewerken, pleisterwerken, het sanitair en het schrijnwerk.

Waarom bouwen of renoveren met Aannemer Herentals?

• Jaren ervaring in de bouwsector
• Duidelijke communicatie
• Stipte planning en opvolging
• Vlekkeloze dienst-na-verkoop
• Eén aanspreekpunt voor al uw vragen
• Zeer concurrentiële prijzen

Bent u op zoek naar een betrouwbare aannemer in Herentals? En wilt u graag meer informatie over onze werkwijze en voorwaarden? Dan komen we graag bij u langs voor een persoonlijk gesprek. Samen maken we uw stoutste bouwplannen waar. Bel of mail ons voor een vrijblijvende offerte!
© 2013-2017 Aannemer Herentals
Produced by RegioLeads.be
Onze regio's
Contacteer ons
Aannemer Herentals

2300 Turnhout
Tel.: +32 14490490
Contacteer ons